miercuri, 19 septembrie 2012

PRELUAM COMENZI PENTRU PRIMAVARA 2013

Preluam comenzi la plantele de copaci paulownia, pentru primavara 2013.
Daca doriti sa infiintati o plantatie pentru primavara 2013 , puteti sa faceti comanda pana la 31 decembrie 2012 si beneficiati de cadou 10% plante in plus.
Etape pentru comenzi :
1. Trimiteti datele dvs: nume, adresa, cnp, nr telefon
2.Noi vom face o factura proforma pe care o primiti pe internet cu datele furnizate de dvs si vom face si un contract care prevede faptul ca noi va vom furniza plantele in primavara pe baza avansului primit.
3. Pe baza acelei facturii dvs platiti avansul de 10% din valoarea facturii si comanda  se considera confirmata.
4. Restul de bani ii veti achita la primirea plantelor in primavara.

!!!!!Avantajul de a comanda pentru primavara este cadoul de 10% plante, precum si faptul ca veti primi plantele mult mai repede, la data fixa, nu veti mai fii nevoiti sa asteptati dupa disponibilitatea acestora.

De asemenea puteti achita pana in primavara, in rate, o parte din valoarea planteleor, iar in primavara nu mai trebuie sa faceti un efort financiar atat de mare pentru plantatia efectiva.


1 comentarii:

Buna seara!
Ma numesc Daniel.
As avea si eu o intrebare. Puteti sa postati va rog toate datele de identificare ale firmei/PFA/etc. pe care o reprezentati?
Sunt interesat de o colaborare cu dumneavoastra, insa numai dupa ce ma voi fi asigurat de seriozitatea viitorului partener de afaceri.

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites