joi, 17 mai 2012

Plantare si ingrijire paulownia




Plantele de paulownia, pe care le vindem, au o inaltime de 25 cm si sunt in ghivece cu pamant, specia este paulownia pentru cherestea si se numeste paulownia elongata, care se adapteaza foarte bine climei noastre.



Plante de vanzare

Pregatirea terenului si plantarea

Terenul se ara si se discuieste apoi se poate si erbicida pentru buruieni, iar dupa 3 saptamani de la erbicidare se pot planta copaceii.
Distanta dintre pomi trebuie sa fie de 4 metri. Puteti pune si fertilizator natural, avem de vanzare Biohumussol. Gropile trebuie facute normal, pentru o planta de 25 cm.
 In functie de vremea meteo, acesta in prima luna, necesita si udare, daca timpul nu este ploios. Dupa primul sezon de la plantare, adica in toamna, fiecare planta de paulownia se taie la nivelul solului in totalitate, el fiind supranumit si copacul Pheonix. Nu va faceti griji, pomul creste la loc in primavara, necesita aceasta taiere pentru a creste frumos.
Pentru obtinerea unui lemn de calitate, copacii se curata in fiecare an, taindui-se crengile cat mai aproape de tulpina.
Recoltarea pomilor se poate incepe din anul 4 de viata, iata mai jos tabelul de crestere:
RITM CRESTERE PAULOWNIA

 

Paulownia in urma plantarii


In momentul cand aveti copaci de vandut, noi ne putem ocupa de desfacere, impunand un comision de 3% din vanzare. Pentru aceasta putem incheia un contract prestabilit.

PLANTATIE DE ARONIA CLICK AICI

6 comentarii:

Buna ziua!
Apartamentul meu se uita toata ziulica la soare si pe la ora 0.00 betonul are o temperatura de 60-56 grade C. stau la etajul 1 iar pana va creste un corcodus la inaltimea de 5=6 m ies la pensie. am inceput sa izolez, insa, din ratiuni economice, doresc o preumbrire. La noi curentul este scump si nu am izvor de curent in casa scarii. :)))
Multumesc.
Cu stima Gabriel Tanasa

Buna, ma numesc Ciprian Pop sunt interesat sa plantez paulownia pe o suprafata de 3-5ha, dar as fi interesat daca sa-r putea accesa ceva fonduri nerambursabile pentru acest proiect. puteti oferii consultanta si puiet pentru plantare incepand cu toamna acestui an? As fi foarte recunoscator daca mi-ati putea trimite mai multe informatii referitoare la paulownia
adresa mea de mail ciprianu11@yahoo.com

Multumesc anticipat

Buna, ma numesc Violeta Chiaga si sunt interesata sa palntez paulownia pentru inceput pe o suprafata mai mica de 1 ha, as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati putea trimite mai multe informatii referitoare la paulownia, as vrea din primavara sa ma apuc de plantat, adresa mea este violetachiaga@yahoo.com

Buna ziua ,in ce luna a anului se planteaza paulownia ? Si care este procentajul de ofilire lla sadire?as vrea un raspuns cat mai correct daca se poate ,va rog. Multumesc.

In ce Luna se planteaza paulownia ? Care este procentajul de ofilire la sadire?

nu mai raspunde nimeni la intrebari..

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites