joi, 5 aprilie 2012

Ce trebuie sa ai in vedere cand plantezi Paulownia?

Primul lucru care trebuie analizat este solul unde intentionezi sa faci o plantatie de copaci Paulownia, acesta trebuie sa aiba o umiditate buna, terenul ar trebui sa fie nisipos si trebuie pregatit ca si cand ai planta porumb sau bumbac.

Ierburi agresive,ca păiuş, ar trebui să fie eliminate complet înainte de plantare. Dacă este utilizat erbicid pentru a eradica ierburile trebuie să se aplice de 6 la 8 săptămâni înainte de plantarea de  Paulownia. Acest lucru este deosebit de important deoarece orice reziduu de erbicid poate ucide noua planta de Paulownia. 

Udarea este necesara, în primele 8 la 10 săptămâni şi trebuie să fie continuata în perioadele de secetă. Fertilizarea ar trebui să fie efectuată de două ori pe an, o dată în toamna tarziu sau toamna si apoi 3 luni mai târziu, dispunem si de ingrasamant natural de vanzare.




Alte plante finantate, CLIK AICI



LIVRARE SE VA FACE INCEPAND CU 25 MAI 2012   


La comanda se va emite o factura proforma si trebuie achitat 20% din valoare, iar restul se achita la curier cand se face livrarea.


CONTACT:
aici_comenzi@yahoo.com



4 comentarii:

ce poti face cu pomul dupa taierea de la 6 luni. Cele 6 luni sunt calculate dupa plantare sau daca planta la sadire are doua luni mai stai patru si il tai pentru o mai buna crestere?

il taiati dupa 6 luni de la plantare. Nu faceti nimic cu el, aruncati ce ati taiat, evident. ESTE DOAR PENTRU A CRESTE MAI DREPT SI A AVEA un lemn de calitate superioara.

in ce perioada se poate planta ?

zona harman brasov ,dealul lempes este prielnica acestor specii?????????????

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites